12
تیر
نگهداری زیتون شور دارای فوتوفنهای خاصی است که اگر آنها را رعایت کنید، میتوانید تا چند ماه با خیال راحت از زیتون شور خریداری شده خود استفاده کنید. قبل از آنکه روشهای نگهداری زیتون شور را شرح دهیم، یک نکته مهم را برای شما بازگو میگوییم. اگر به سلامت خود اهمیت میدهید، به هیچ عنوان زیتون باز یا فلهای را مصرف نکنید. احتمال این که زیتونهای شور فلهای در مقایسه با انواع کارخانهای حاوی فلزات سمی همچون سرب، کادمیوم، جیوه و آرسنیک باشد، زیاد است. زیرا نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و نگهداری زیتون فلهای نامعلوم و نامشخص است.
بگذارید ابتدا آیتونا زیتون را به شما معرفی کنیم. آیتونا زیتون مرکز فروش عمده زیتون بسته بندی شده و باز، فروشگاه حرفه ای روغن زیتون و ... آماده همکاری با مراکز مختلف برای ارائه خدمات فروش خود می باشد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص قیمت ها، نحوه بسته بندی، روند ثبت سفارش و ارسال از طریق شماره تماس 09395599542 تماس بگیرید. در کنار شما هستیم تا با بهترین قیمت با کیفیت ترین زیتون طارم را تحویل بگیرید.
چرا زیتون خراب میشود؟
زیتون یکی از میوه های بسیار پرخاصیت است که چون طعم اصلی این میوه خام تلخ است؛ ابتدا آن را فرآوری میکنند و سپس مورد استفاده قرار میدهند. خواص زیتون برای معده جزو مهمترین خاصیتهای زیتون محسوب میشود.طعم زیتون فرآوری شده با زیتون فرآوری نشده کاملا متفاوت است و زیتون سبز خام اصلا قابل خوردن نیست. زیتون شور یا کنسروی یکی از چاشنی های لذیذ و خوش طعم موجود در سطح بازار است که علاقه مندان زیادی دارد.
علت کپک زدن زیتون شور
گروهی از زیتونهای نامرغوب وجود دارند که مصرف کنندگان مشاهده میکنند پس از گذشت چند روز، زیتون شور به خودی خود شروع به کپک زدن میکند و حتی با اضافه کردن محلول آب نمک نیز نمیتوانند از آن جلوگیری به عمل آورند.برخی افراد که در ابتدا با تغییر طعم طعم زیتون رو به رو میشوند، حتی با اضافه کردن سبزیجات معطر نیز نمیتوانند این بو را کاهش دهند.واقعیت این است که راهی برای استفاده مجدد زیتون کپک زده نیست و برای حفظ سلامتی بدن باید آن را دور بریزیم. زیتون کپکزده به هیچ وجه قابل مصرف نیست و خوردن آن میتواند سلامتی انسان را به خطر اندازد.
زیتون فلهای تاریخ مصرف مشخصی ندارد!
از سوی دیگر سود مورد استفاده در کارخانجات صنایع غذایی از نوع فود گرید و مجاز برای مصارف خوراکی بوده و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمیکند. اغلب زیتونهای شور و کنسروی تهیه شده در کارخانجات از انواع کال و سبز رنگ بوده و به هیچ عنوان سمی نیستند. بنابراین اگر به سلامت خود اهمیت میدهید حتما از زیتون شور کارخانهای استفاده کنید.
روش نگهداری زیتون شوریکی از راه حلهای اساسی، جلوگیری از فرآیند کپک زدن است. برای این کار درون ظرف زیتون خریداری شده که آب نمک دارد را باید تقریبا به اندازه نصف لیوان سرکه طبیعی ریخت تا از کپک زدن جلوگیری شود.برای سالم ماندن زیتونها بهتر است مرتبا و در هفته یک بار محلول را تعویض کنید. این یک پیشنهاد اساسی برای آن است محصولی که خریداری میکنید دچار هیچگونه مشکلی نشود.پیشنهاد دیگر برای نگهداری زیتون شور آن است که کنسرو زیتون را پس از باز کردن، در یخچال نگهداری کنید.دمای نگهداری برای زیتون باید خنک باشد و در دمای گرم زیتون دوامی نمی آورد.زیتون شور کنسرو شده تهیه کنید!
مهمترین نکته برای آنکه خیالتان از نگهداری زیتون شور و مصرف آن راحت باشد این است که زیتون شور کنسرو شده تهیه کنید. زیرا در کاخانه، علمیات تلخزدایی، شستوشو و افزدون آب نمک بدون دخالت انسانی و با استفاده از دستگاههای پیشرفته انجام میشود. این فرآیندها سبب میشود تا زیتون شور درجه بالایی از سلامتی را داشته باشد و نگهداری از زیتون شور بسیار راحت باشد. مهمترین مرحله در کارخانه، شستوشو است.
شستوشو رکن اصلی کنسروهای زیتون شور
هدف از شستوشو، حذف مواد زاید از محلول است در این مرحله پس از تخلیه محلول سود اولین آبکش و شستوشو با آب انجام میشود و این عمل تا صاف شدن آب و رفع کدورت آن ادامه پیدا میکند. در انگلستان. کالیفرنیا، عملیات شستشو ۲۴ تا ۴۸ ساعت با تعویض آب به فواصل ۳تا ۶ ساعت در روز و ۱۲ ساعت در شب و در فرانسه یک دوره ۱۲ ساعته برای شستوشوی اول و یک دوره ۲۴ ساعته به مدت ۳ تا ۴ روز توصیه شده است. به منظور به دست آوردن یک محصول خوب با ترشی کافی و خصوصیات برجسته باید بعد از عملیات تلخ زدایی، عملیات شستوشو به اندازه کافی انجام شود.